Menu Sluiten

Specialist Hekwerken

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Kwaliteitshekwerk Op Maat – Hekwerk – Klassiek Hekwerk – Modern Hekwerk – Hekwerk Op Maat – 

Wenst u meer info over specialist hekwerken kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Specialist Hekwerken

Voordeuren | Rolluiken | Stalen Deuren | Poorten | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist hekwerken

home referenties contact uw terrassen opritten en groenspecialist in sintgilliswaas eljosi uw partner voor de aanleg en het onderhoud van uw tuin volgens het plan van de tuinarchitect volgens uw eigen ontwerp of volgens ons ontwerp ongeacht de oppervlakte realiseert eljosi uw droomtuin. Aanleg van alle tuinen alle ondergronden volgens plan of eigen ontwerp alle aanplantingen graszoden grasmatten in kunstgras openbare werken de plaatsing van afsluitingen schuttingen hekwerk omheiningen houtconstructies betonnen omheiningen steenkorven hekken en draadafrasteringen…. We doen alles zelf van het rooien van het ruwe terrein tot en met de aanplantingen en het aanbrengen van constructies terrassen…v.

overslaan en naar de inhoud gaan menu over ons nieuws referenties downloads vacatures contact wie is wie charity facebook vimeo youtube linkedin twitter pinterest nlbe waterproofing green safety liquids plus zoeken de boer safety safety valbeveiliging wie is wie contact safety videos faq veiligheid op uw dak het dak beschermt mensen goederen en machines tegen weer en wind. Daarom hebben we er alle baat bij om onze daken in topconditie te houden. Door middel van periodieke inspectie en onderhoud kunnen grote problemen voorkomen worden. Als er zich plots toch een lek voordoet moeten we snel kunnen reageren zodat de schade beperkt blijft specialist hekwerken grote maten Vaak zijn het kleine problemen die met een beperkte inspanning verholpen kunnen worden. Maar zonder valbeveiliging houdt zelfs de kortste interventie op het dak een groot risico in. Het gevaar schuilt vaak in een klein hoekje en ongevallen op hoogte zijn haast nooit vergevingsgezind. Daarom worden de meeste daken systematisch uitgerust met valbeveiliging. De boer safety beschikt over een uitgebreid aanbod van enkel kwalitatieve innovatieve n d.

Data over Specialist hekwerken

actuele productinfo voor de bouw nl fr bedrijfspagina s over archima nieuwsbrief officeindustry contact categorieeumln daken deuren diensten gevelbekleding ramen vloeren poortmeesters vraag meer info aanbezoek website poortmeesters een belgisch familiebedrijf ldquowij creeumlren draaipoorten schuifpoorten en spijlen hekwerk op maat. Poortmeesters denkt creatief mee zoekt oplossingen adviseert en werkt vakkundig en professioneel uw idee uit Onze suggestie over specialist hekwerken Vakmanschap is onze passie. Ziet u een leuke poort hekwerk of omheining en denkt u lsquohey dit is een fantastisch idee dit wil ik ook welrsquo aarzel niet om ons even te contacteren. We kijken enthousiast uit naar uw uitdaging.rdquo ons uitgebreid gamma een veilige afsluiting van zowel private als industrieumlle terreinen in belgieuml en ver daarbuiten. Poorten en omheiningen evolueren constant en poortmeesters scherpt daarom haar kennis zodanig aan dat geen enkel project haar te moeilijk is. Tegelijk doen wij er alles aan om voortdurend voeling t.