Menu Sluiten

Geautomatiseerd Hekwerk

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Kwaliteitshekwerk Op Maat – Hekwerk – Klassiek Hekwerk – Modern Hekwerk – Hekwerk Op Maat – 

Wenst u meer info over geautomatiseerd hekwerk kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Geautomatiseerd Hekwerk

Rolpoorten | Stalen Deuren | Hekwerk | Aandrijvingen | Schuifdeuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geautomatiseerd hekwerk

frank joos maatwerk in staal en inox metalen trappen borstweringen balustrades en leuningen home frank joos bvba mlj leuvensebaan stagatharode wij bedienen ook de omgeving van leuven tel fax gsm mail joos.franktelenet.be btw be rpr leuven trappen borstweringen diversen ontwerpen lassen smeden en plaatsen van balustrades zonneweringen amp leuningen trappen amp loopbruggen carports amp terrassen poorten al dan niet geautomatiseerd amp hekwerk ramen en deuren wintertuinen tuinmeubelen en indoor meubelen constructiewerken de wens is de vader van de gedachte. In staal of inox modern design klassiek of toch maar liever smeedwerk gelakt onbehandeld geschilderd verchroomd of gegalvanis.

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten draaien schuifpoorten hekwerk amp omheiningen voor professionals ervaren marktleider kopal is belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creerde kopal ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties manueel geautomatiseerd vulling … Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving geautomatiseerd hekwerk zijn vaak veelgevraagd Dankzij het kopalgamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficinte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit. De producten van kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan n van onze trouwe partners. Good fences… Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan good fences make good neighbours. bestekteksten voor al .

Meer informatie over Geautomatiseerd hekwerk

alco oppervlaktebehandeling bvba galvaniseren poedercoaten duplex coaten home activiteiten corrosiebescherming duplex coaten elektrolytisch verzinken hekwerk poorten sierpoorten poedercoaten en moffelen motor fiets bromfietskaders frames radiatoren convectoren restauratie toepassingen velgen en wielen voorbehandeling nazorg kwaliteitszorg europese richtlijnen en milieuzorg veelgestelde vragen contact kwaliteitszorg al onze processen zijn in ruime mate geautomatiseerd waardoor een degelijke en constante kwaliteit kan gewaarborgd worden. Alle processen worden bovendien dagelijks nauwlettend in de gaten gehouden en opgevolgd met zeer gerichte analyses en controles badsamenstelling badtemperatuur laagdikte hechtingskwaliteit enz Een keuze maken in geautomatiseerd hekwerk Onze klanten krijgen professioneel advies omtrent welke oppervlaktebehandeling zij best kiezen om een bepaald kwaliteitsniveau te halen. Bij kwaliteitszorg hoort voor ons uiteraard ook de kwaliteit van de dienstverlening flexibiliteit korte leve.