Menu Sluiten

Bedrijven Hekken

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Kwaliteitshekwerk Op Maat – Hekwerk – Klassiek Hekwerk – Modern Hekwerk – Hekwerk Op Maat – 

Wenst u meer info over bedrijven hekken kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Bedrijven Hekken

Hekwerk | Voordeuren | Schuifdeuren | Automatisatie | Zonwering | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven hekken

nl fr home bedrijf openingsuren automatisatie factuurvoorwaarden garantiebepalingen realisaties nieuws contact een prijsofferte aanvragen berrevoets hekken en poorten bvba hekken en poorten koolmijnlaan beringen tel. fax. btw be.. Email poortenberrevoets.be made in limburg made in limburg berrevoets hekken en poorten zet op maart van u u zijn deuren voor u open op de made in limburg dag kan u komen ontdekken hoe ons bedrijf werkt. Wij voorzien kinderanimatie en de gelegenheid om je dorst te lessen bedrijven hekken zijn zeer gewaardeerd Bovendien maakt elke bezoeker kans op een mooie prijs bezoek alle deelnemers uit beringen en win een leuke prijs wanneer je op maart alle beringse deelnemers van de made in limburg dag bezoekt maak je kans op eacuteeacuten van onze mooie prijzen. Hoe werkt het download het deelnemingsformulier op www.berrentec.be breng het mee naar de made in limburgdag vul ze in en drop ze in eacuteeacuten van boxen die geplaatst zijn in de beringse bedrijven. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Andere deelnemers uit beringen millenium golf paal middenin.

naar de inhoud springen df metaalconstructies lewastraat zoutleeuw infodfmetaalconstructies.be menu home poorten en hekken verandas en carports trappen balustrades en leuningen deuren en diverse scroll omlaag naar de content home df metaalconstructies is reeds een tal jaar actief in de metaalconstructie. In onze goed uitgeruste werkplaats in zoutleeuw werken we aan projecten zowel voor particulieren als bedrijven. U kan bij ons terecht voor alle maatwerken van hekwerken poorten trappen en leuningen pergola s en carports dit zowel in staal inox en aluminium. Voor ons is de kwaliteit van het eindproduct van het grootste belang daarom investeren we regelmatig in nieuwe machines om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen het nut van bedrijven hekken Ook aan onze leveranciers stellen we deze hoge eisen een correct project begint immers met de correcte materialen. Roestbehandeling zoals galvanisatie of metallisatie en poedercoating behoren tegenwoordig tot de standaardprocedure. Wenst u een automatisatie bij uw poort of hekwerk ook hiervoor hebben wij de ju.

Kennisbank over Bedrijven hekken

welkom bij abc hekwerk onze veiligheid uw vrijheid home abc hekwerk corona update altijd in de buurt onze filosofie werken bij service en onderhoud milieu en keurmerken bestekservice bestekservice abc hekwerk bestekservice bcb hekwerk gaashekwerk staafmathekwerk spijlenhekwerk sierhekwerk plantsoenhekwerk doorrijdbeveiliging bouwhekken poorten aluminium schuifpoorten enkele draaipoorten dubbele draaipoorten stalen schuifpoorten tourniquet en snelvouwpoorten active guard toegangscontrole veiligheid toegangscontrolezuilen bedieningsmiddelen service en onderhoud active guard camerasystemen buitendetectiesystemen overklimbeveiliging parkeren slagbomen active guard inzinkbare palen parkeerbeugel sport hockeyveldafrastering voetbalveldafrastering tennisveldafrastering speelveldafrastering webshop contact werken bij home abc hekwerk corona update altijd in de buurt onze filosofie werken bij service en onderhoud milieu en keurmerken bestekservice bestekservice a.